Alltid Häcken.
Ta din gulsvarta idé och gör den till en verklighet!
kvillestreamen wålemark
syftet
Om Kvillestreamen

Överskottet från Kvillestreamen går till vårt nya initiativ Fonden Gnistan.

Vill du komma igång med att göra klistermärken? Lära dig måla Hisingsromantik på akvarell? Vill du köpa tillbaka namnet Rambergsvallen? Har du en Häckenlåt du vill släppa? Eller du kanske vill starta ännu en Häckenpodd?  Något helt annat?

Vad är Gnistan?
Gnistan var en kreativ samlingspunkt för Bollklubben Häcken vid Tunnbindaregatan/Väderkvarnsgatan i början av 1940-talet.

Fonden Gnistan är idag ett initiativ av Kvillestreamen för att hylla det ideella engagemanget hos våra gulsvarta supportrar. Fonden kommer fungera likt en studiecirkel (minus byråkratiskt dravel).

1) Pitcha din kreativa gulsvarta idé och vad du behöver pengarna till. 1a) Tänk nyskapande! 1b) Det ska bidra till en positiv läktarkultur. 2) Vi återkommer snabbare än en komet med ett svar.

Vi kräver inget ekonomiskt tjafs eller ägandeskap. Vi vill ha kreativa eldsjälar och inte fulla guldbyxor.

Varför behövs Gnistan?
Vi har under de senaste åren sett vår supporterkultur växa brett på alla fronter. Vi ser hur Sektion G engagerar Häckenvänner att ta egna initiativ för att synliggöra och sprida vår gulsvarta kärlek.

Vi hyllar ideellt engagemang och initiativtagande. Vi har därför sett ett behov av att bibehålla de här positiva inslagen och uppmuntra till fler projekt i vår gulsvarta supporterkultur. Vi har därför instiftat en fond som vi valt att kalla Fonden Gnistan, som i sin tur ska bidra med ekonomiskt stöd till kreativa projekt.

Skicka in din projektansökan här nere 👇

Det är helt lugnt om du inte har alla detaljer - vi löser det tillsammans!
Tack! Vi hörs snart 💛🖤
Oops! Testa igen 😬
Bli medlem eller bara säga hej?
Det går bra att skriva till oss via sociala medier, men om du likt förbannat vill skicka e-mail så går det också bra.
hej@kvillestreamen.se