Vi finns.
Och vi synliggör supporterkulturen.
kvillestreamen wålemark
syftet
Om Kvillestreamen

Kvillestreamen är en ideell förening vars syfte är att öka den gulsvarta närvaron: lokalt som på nationell nivå samt synliggöra supporterkulturen kring BK Häcken.

Kort och gott: Vi klipper film och gör merch. Filmerna lägger vi upp på nätet och vinsten från merch doneras till våra tifo-kassor.

Org nr: 802535-4955
Swish: 123 642 50 37
Bankgiro: 5926-6692

Kontakt: hej@kvillestreamen.se

#1 Stadgar

Sven Agne Larsson
Och vi försöker synliggöra på 2 sätt.
Klippa Häcken

Vi samlar in och producerar klipp för YouTube. Innan Kvillestreamen var historiska Häcken-klipp nästintill omöjliga att hitta på olika streamingtjänster.

YouTube
BK Häcken klipp
BK Häcken t-shirt

Vi hjälps åt att sprida vår supporterkultur genom att bära merchandise. Kvillestreamen producerar t-shirts, hoodies, posters och allt däremellan för att stötta BK Häcken och vår läktare.

Se shopen
BK Häcken Pommac
Klippa Häcken

Kvillestreamen hyllar 51 procentsregeln och garanterar därför att 51 procent av intäkterna till föreningen går till våra tifokassor, som drivs av andra grupperingar - oberoende från oss. Resterande går tillbaka till merchtillverkningen och mer gulsvart trams.

DONERA
BK Häcken klipp
51 procent

Bandieras

En del av vinsten går till Bandieras tifo-kassa och till deras verksamhet för en levande läktarkultur. Det är dessa Häckenvänner som skapar flaggor, banderoller, ingångstifo och andra koreografier.

Läs mer om Bandieras här

Queen Bees

Ytterliggare en del går till Queen Bees, som är en nystartad tifo-grupp och som syftar till att färga läktarna på herr- och damsidan på elitnivå. QB skapar banderoller och flaggor till Sektion G.

Kvillestreamen

Resterande går tillbaka till föreningen Kvillestreamen och merchutvecklandet.

Om du köper vår skit så skapar vi mer skit!
Bli medlem eller bara säga hej?
Det går bra att skriva till oss via sociala medier, men om du likt förbannat vill skicka e-mail så går det också bra.
hej@kvillestreamen.se