Vi finns.
Och vi synliggör supporterkulturen.
kvillestreamen wålemark
syftet
Om Kvillestreamen

Kvillestreamen är en ideell förening vars syfte är att öka den gulsvarta närvaron: lokalt som på nationell nivå samt synliggöra supporterkulturen kring BK Häcken.

Kort och gott: Vi klipper film och gör merch. Filmerna lägger vi upp på nätet och vinsten från merch går till att sprida vår gulsvarta läktarkultur.

Org nr: 802535-4955
Swish: 123 642 50 37
Bankgiro: 5926-6692

Kontakt: hej@kvillestreamen.se

#1 Stadgar

Sven Agne Larsson
Och vi försöker synliggöra på 2 sätt.
Klippa Häcken

Vi samlar in och producerar klipp för YouTube. Innan Kvillestreamen var historiska Häcken-klipp nästintill omöjliga att hitta på olika streamingtjänster.

YouTube
BK Häcken klipp
BK Häcken t-shirt

Vi hjälps åt att sprida vår supporterkultur genom att bära merchandise. Kvillestreamen producerar t-shirts, hoodies, jultröjor, magneter, stickers posters och allt däremellan för att stötta BK Häcken och vår läktare.

Se shopen
BK Häcken Pommac
Klippa Häcken

Överskottet från Kvillestreamen går till vårt nya initiativ Fonden Gnistan. Vi har under de senaste åren sett vår supporterkultur växa brett på alla fronter. Vi ser hur Sektion G engagerar Häckenvänner att ta egna initiativ för att synliggöra och sprida vår gulsvarta kärlek.

Vi hyllar ideellt engagemang och initiativtagande. Vi har därför sett ett behov av att bibehålla de här positiva inslagen och uppmuntra till fler projekt i vår gulsvarta supporterkultur. Vi har därför instiftat en fond som vi valt att kalla Fonden Gnistan.

Gnistans syfte är att varje år ekonomiskt stötta Häckenvänners initiativ och projekt. Kort och gott: Det funkar som en studiecirkel (minus byråkratiskt dravel). Du skriver till oss med en beskrivning av ditt/ert initativ också återkommer vi med besked inom kort.

Läs mer om Gnistan
Gnistan logo om oss
Bli medlem eller bara säga hej?
Det går bra att skriva till oss via sociala medier, men om du likt förbannat vill skicka e-mail så går det också bra.
hej@kvillestreamen.se